Minä instagramissa @ida1da

maanantai 27. lokakuuta 2014

Kahdeksas, Vesimeloni, Mansikka & Limetti

Maistuvaa maanantaita!

Tänään poikaystäväni Joonas sai valita kaikki tällä viikolla valmistettavat smoothiet. On hauskaa miten koko perheeni osallistuu tähän smoothieprojektiin. Lauantaina isäni auttoi minua valokuvaamisessa ja äitini valitsi kannon jonka päällä juoman kuvasimme. Kaikki ovat olleet myös oikein innokkaita maistelioita ja arvioineet smoothieiden makua, ulkonäköä ja koostumusta. Ihanaa että rakkaani kannustavat harrastuksessani. Tämä viikko on siis omistettu Joonakselle! <3

 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik


 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik


Resepti on mitoitettu kahdelle lasille, mutta vesimeloni jota käytin oli niin suuri, että sain tästä kokonaisen kannullisen ihanaa hilejuomaa. Ohjeessa sanotaan, että vesimelonin siemenet tulisi poistaa, mutta olin laiska enkä tehnyt niin. Hyvin meni blenderissä sekaisin, eikä minua ne ainakaan haitannut ollenkaan. Näin ollen smoothie oli todella helppo ja nopea valmistaa.



Kamalan ikävä kesää ja lämpöä. Tämä ihana jäinen juoma muistuttaa hellepäivistä ja kesädrinkeistä. Ja mikä parasta, tässä raikkaassa ja kevyessä smoothiessa ei ole hirveästi kaloreita, joten tätä voi juoda muuten vain. Mielestäni tämä sopii oikein hyvin alkoholillisen drinkin pohjana ja vaikka aperatiiviksi ennen ruokailua.

Hyvää alkava viikkoa! :)

Terkuin Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti