Minä instagramissa @ida1da

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kuudeskymmenesyhdeksäs, Mandariini & Mango

Tänään tarjolla jotain todella keväistä, niin kuin ilmakin oli tänään!
Oma koneeni on huollossa, joten joudun blogia päivittelemään Amandan koneelta. Saa nähdä mitä tästä tulee kun kone on eri ja olen jo valmiiksi aivan käsi sähkövempaimien kanssa. :D
 

 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik
 
Valmistin juoman ohjeen mukaan eli mehustin mandariinit ensiksi. Suosittelen mandariinit mehustamaan, sillä kokemuksesta voin sanoa, jos sitrushedelmät suoraan sekoittaa blenderillä tulee koostumuksesta ällöttävä. Hedelmälihan ympärillä olevat kalvot jäävät juomaan ärsyttävinä suikaleina ja se ei tunnu suussa kivalta. Tämän jälkeen lisäsin kuoritun mangon (käytin tuoretta mangoa) ja mandariinimehun blenderiin. Lisäsin joukkoon limemehun. Sekoitin tasaiseksi.
 
Kaadoin koko juoman kolmen lasin pohjalle. Päälle laitoin muutaman jääpalan ja kaadoin päälle maustamatonta kivennäisvettä. En sekoittanut tässä vaiheessa juomaa enää ollenkaan.
 
Juoma oli todella hyvää. Se oli keväistä ja raikasta. Mieleen tuli hiukan makuvissy, mutta tämä oli kuitenkin paljon raikkaampaa ja hedelmäisempää. Pidimme tästä todella paljon ja suosittelen tätä esimerkiksi alkoholittomana alkudrinkkinä. Namskis!
 
 
Jätän tällä viikolla ravintosisältötaulukot suosiolla pois, koska en niitä tällä koneella osaa tehdä. :D
 
Hyvää ja aurinkoisen pirteää viikkoa kaikille!
 
Terkuin Ida
<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti