Minä instagramissa @ida1da

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Seitsemäskymmenestoinen, Acai & Mansikka

Postailen tässä nyt viime viikonlopun smoothieita ja tekeleitä. :)
 
Olen tähän smoothiehaasteen loppuun tietenkin jättänyt kaikki erikoisemmat smoothiet ja nyt vuorossa minulle uusi tuttavuus acai-jauhe pääsi testaukseen.
 
@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik
 
@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik
 
Acai-jauhe on taas yksi niistä raaka-aineista jota en ole koskaan ennen käyttänyt. Etsin sitä monesta kaupasta, mutta en millään meinannut löytää sitä. Loppujen lopuksi löysin sitä Myyrmannin ostoskeskuksen Life-liikkeestä. Hintaa tällä pienellä viidenkymmenen gramman pussilla oli melkein 13 euroa! Mutta hyviä terveysvaikutuksiahan sillä on vaikka ja kuinka. Makukin on todella hyvä. Sitä on todella vaikea vain kuvailla, koska se ei maistu miltään tutulta. Smoothieen se antoi hieman sellaisen kitkerän maun. Suosittelen koittamaan. Kuulemma halvemmalla sitä saa, kun tilaa sen netistä.
 
Muokkasin ohjetta ruokaisammaksi laittamalla siihen noin 1 dl maustamatonta ja rasvatonta jogurttia ja 1 dl rasvatonta piimää. Näin juomasta tuli todella täyttävä iltapala. Acai-jauhe sai tavallisesta juomasta hieman erikoisemman ja mukavan hapokkaan makuisen. :)
 
.
Seuraavalla kerralla kerron elämäni ensimmäisestä smoothiekakusta!
 
Terkuin Ida
<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti