Minä instagramissa @ida1da

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Suklaiset prinsessamuffinit

Ajattelin, että kirjottelen teille tästä edespäin myös sellaisia reseptejä joista olen itse paljon pitänyt.
Viime lauantaina smoothie-kakun lisäksi tein suklaisia muffineja. Kaikki ei mennyt kuin Strömsössä ja jouduin muffinit tekemään kahteen otteeseen, sillä jo muffinien ollessa uunissa löysin jauhoista matoja. En enää kerennyt tällä ohjeella uusia tekemään, joten toisen satsin jouduin valmistamaan Sunnuntain suklaanmakuisesta Kakku- ja Muffinssimix jauhepussista. Tämä ihmepussi pelasti meidän päivän täydellisesti. Pussin tietoja löytyy täältä: http://www.raisionkeittokirja.fi/raision-tuotteet/leivontamixit/sunnuntai-suklaanmakuinen-kakku-ja-muffinssimix?reid=6411200103530.

Tämän toisen satsin tosiaan valmistin tästä valmis jauheseoksesta, johon piti lisätä hieman vettä ja öljyä, mutta minä käytin voisulaa. Tämän pussin sisällöllä valmistui todella nopeasKi ja näppärästi uudet muffinit. Jos leipominen ei ole se omin juttu kannattaa tällaisia todellakin hyödyntää. Maussa ei huomaa mitään eroa.
Koristelin muffinit tällaisella ohjeella:

110 g huoneenlämpöistä voita
3 1/4 dl tomusokeria
2 rkl maitoa (käytin täysmaitoa)
muutama tippa sinistä elintarvike väriä
pieniä sokerisydämiä

Vatkaa voi kuohkeaksi ja vaaleaksi. Sekoita vähän kerrallaan tomusokeri voin joukkoon. Lisää maito ja elintarvikeväri. Sekoita noin kaksi minuuttia. Laita kreemi pursotinpussiin nuolijalla.
Pursota mieleinen kuvio muffinsien päälle ja ripottelle vielä sokerisydämet koristeeksi.
Säilytä jääkaapissa.



Terkuin Ida
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti